Kökény

8753279-accounting

A nyilvántartott követelések hatékony behajtása egy időigényes, sok tevékenységből álló folyamat. Akik ezt csak egy nyilvántartásként kezelik, sokszor csak akkor ismerik fel a problémát, amikor az egyes ügyek szálai összekuszálódtak, vagy akár feledésbe merültek. A párhuzamosan futó esetek rengeteg eseményt generálnak, amelyekről ilyen formán nehéz megállapítani, hogy milyen minőségben végezték el a munkatársak, ha egyáltalán foglalkoztak vele.

Van megoldás arra, hogy ne kárt okozzon magának, hanem inkább javítsa hatékonyságát.

Ahhoz, hogy munkatársai hatékonyan, eredményesen tudjanak dolgozni, és Ön ezt átláthatóan tudja ellenőrizni, egy, a folyamatokat teljes körűen támogató rendszerre van szükség. Ezt a megoldást nyújtja a KÖKÉNY követeléskezelő és nyilvántartó rendszer. Támogatja többek között a beszerzést, jogi eljárásokat, behajtást, a követelésértékesítést. Nyilvántartja a szerződéseket, vagyontárgyakat, megtérüléseket, az egyes ügyeket érintő összes dokumentumot. Teljes körű vezetői információt nyújt az üzletágról, valamint tökéletesen kiszolgálja a kötelező jelentések elvárt adattartalmát.

Miben tud segíteni a KÖKÉNY?

Egységes nyilvántartást vezet a vásárolt, vagy átvett követelésekről, a kapcsolódó fedezetekről, és az ügylet minden adatáról.

Segít a követelésekhez tartozó feladatok munkatársak felé történő kiosztásában, szervezésében, ezzel kiegyenlíti a munkatársak leterheltségét.

A rendszer mélyén dolgozó folyamatütemező figyelmeztet az esedékes ügyviteli tevékenységek elvégzésére, a határidők betartására.

Minden folyamat, minden eseményét dokumentálni kell, ezzel teljes körű folyamat és ügyintéző kontroll áll rendelkezésre.

Elektronikus, könnyen előhívható formában tárolja az ügy átvett kezdő iratait, illetve az ügykezelés során keletkező összes dokumentumot.

A szervezetet támogató riportok közül az egyik legjelentősebb az elvégzett munka hatékonyságát mérő megtérülések pontos számítása, amely fontos vezetői információt is hordoz.

Teljes körűen támogatja a felsőbb intézmények, illetve a PSZÁF felé történő kötelező adatszolgáltatásokat.

Az üzletági és a főkönyvi rendszer kapcsolata biztosítja, hogy a követelésekkel kapcsolatos változások teljes körűen könyvelésre kerüljenek.

Főbb részei:

Követelések beszerzése – Ügylet – Vagyon

Követelések kezelése

Dokumentumkezelés

Work Flow kezelés

Pénzügy – Számlázás – Főkönyv

Törzsadatok

Riportok