Szolgáltatásaink

Cégünk platform és vendor független megoldás szállító, mindig csak az ügyfél érdekeit tartjuk szem előtt. Ajánlatunk elkészítése során mindig arra törekszünk, hogy ügyfeleink ár/érték arányban a legjobb termékekhez, illetve szolgáltatásokhoz jussanak hozzá. Továbbá elmondható, hogy vállalatunknál ötvözzük a nagy cégeknél tapasztalható megbízhatóságot, a kis vállalkozásoknál tapasztalható rugalmassággal, mely ügyfeleink részére egy hosszútávú gyümölcsöző együttműködést eredményez.

Kollégáink több éves, kis és középvállalati környezetben szerzett tapasztalata alkalmassá teszi vállalatunkat, teljes informatikai infrastrukturális beruházások megtervezésére és kivitelezésére. A teljes informatikai infrastruktúra megtervezése, magában foglalja nem csak a hardver eszközpark megtervezését és leszállítását, de ezen eszközök üzembe helyezését az előre megtervezett szoftver környezettel összhangban. Az informatikai infrastruktúra tervezése folyamán képesek vagyunk a teljes épületre vonatkozó gépészeti és villamossági tervezések kivitelezésére. Vállaljuk a telephely(ek)re vonatkozóan az erős áramú, gyenge áramú, valamint az ezeket igénybe venni kívánó informatikai és telekommunikációs rendszerek integrált tervezését, kivitelezését és összehangolását. Az informatikai beruházások egyik alappillére a szolgáltatásokat végző szerverek, valamint az ezen eszközöknek helyet biztosító szerverszobák. A szerverszobák tervezését a nemzetközi sztenderdek szem előtt tartásával végezzük. Ezen beruházások folyamán folyamatosan előtérbe helyezzük a zöld technológiai megoldásokat, melyekkel ügyfeleink a lehető legkörnyezetbarátabb módon tudják birtokba venni új informatikai környezetüket. A kiépítés befejeztével és a sikeres birtokbavételt követően, igény esetén, vállaljuk a kiépített rendszer teljes körű üzemeltetését.

Napjainkban minden szervezet egyre nagyobb hangsúlyt fektet a költséghatékonyságra, valamint az egyre hatékonyabb munkavégzésre. Tanácsadó csoportunk folyamatosan dolgozik ügyfeleink rendszereinek az átvilágításán és a lehetséges hatékonyság növelési terültek felderítésén. Használja ki Ön is rendszerelemzésben és rendszeroptimalizálásban rejlő lehetőségeket és fordítsa cége költséghatékonyságának növelésére. Tanácsadóink tapasztalata lehetőséget biztosít ügyfeleinknek, szervezetük teljes informatikai rendszerének átvilágítására, valamint az átvilágítást követő akcióterv kidolgozására és kivitelezésére, kollégáink által. Főbb elemek ezen divizionális területen:

  • Üzleti folyamatok elemzése
  • Hardver eszközpark feltérképezése
  • Szoftver park áttekintése
  • Telephelyek és azok kommunikációinak feltérképezése

A feltárt területek elemzését követően javaslatot teszünk a lehetséges, szükséges informatikai konszolidációra, azok lépéseire, valamint várható eredményeire. Igény esetén vállaljuk a javaslati tervben leírtak kivitelezését is.

Kiemelt fontosságú vállalkozások estén fontos a folyamatos rendelkezésre állás, valamint nem kívánatos helyzetek kialakulásakor a gyors és hatékony intézkedések gyors és hatékony kivitelezése. Ezen cégek számára vállaljuk üzletmenet folytonossági és katasztrófa tervek megalkotását a vállalkozás igényeinek megfelelően, valamint az éves rendszeres katasztrófa gyakorlatok megtervezését és kivitelezésében történő tevékeny részvételt.

Infrastruktúra megoldást szállító üzletágunk széles körű ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkezik meglévő banki infrastruktúra rendszerek tervezése, üzemeltetése, átalakítása és managementje terén, valamint több sikeres banki környezetben végzett portálrendszer implementációt tudhatnak maguk mögött.