Aegon Magán- és Önkéntes Nyugdíjpénztár

NYUGDÍJPÉNZTÁRI ADMINISZTRÁCIÓS RENDSZER

A rendszer egyedi fejlesztés keretében készült el az Aegon Nyugdíjpénztárak részére. A rendszer végzi a partnerek, szerződések nyilvántartását, pénzügyi adatok, műveletek nyilvántartását, felügyeleti jelentések előállítását, számlaértesítők készítését, szolgáltatások, átlépések kezelését, a feldolgozott tranzakciók főkönyvi feladását az Oracle Financials GL modulja részére, kintlévőségek behajtásának teljes körű támogatását, elektronikus banki bizonylatok automatikus feldolgozását (be- és kimenő), ügynöki jutalék könyvelését és számfejtését.

A rendszer a piacon lévő magán- és önkéntes nyugdíjpénztárak működését támogató szoftverek közül kiemelkedik a több eltérő paraméterezésű pénztár egy rendszeren belüli kezelésének képességével. A képesség okán nagy rugalmasság jellemzi. Tervezése és megvalósítása során további kiemelt szempont volt a legnagyobb hazai pénztárak adatmennyiségének gond nélküli kezelése.

A fejlesztés több pénztár egy rendszeren belüli kezelési képességével ideális alapja volt az ajánlott termék kialakítására. A meglévő fejlesztés és alkalmazás megbízhatóságát egyesíti az új igények rugalmas megvalósításának képességével.

Az Aegon Nyugdíjpénztárai évek óta használják az Arthak Befektetéskezelő Rendszerünket is a befektetési portfóliójuk könyvelésére.