Szoftverfejlesztés

Cégünk fő profilja nagy bonyolultságú egyedi pénzügyi alkalmazások fejlesztése. Ehhez az évek során elkészült számos szoftverkomponens áll rendelkezésünkre, melyek felhasználásával gyorsan tudunk új, komplex üzleti alkalmazásokat készíteni a “zöld mezős” fejlesztések ismert kockázatainak elkerülésével.

A robosztus Oracle adatbáziskezelő és PL/SQL tárolt eljárások alkalmazása biztosítja az üzleti alkalmazásaink nagy teljesítményét és megbízhatóságát.

A képernyős felületeket az alkalmazás igényeitől függően több eszközzel készítjük el.

– A Windows alapú üzleti környezetben az alkalmazásokat Microsoft Visual Studio 2010 objektumorientált technológián alapuló saját keretrendszerünk segítségével készítjük el, mely teljes integrációt biztosít a MS Office összes alkalmazásával. Nagymértékben, felhasználónként testreszabható többnyelvű képernyők, szűrések és beépített reportgenerátor biztosítják az elvárt  rugalmas alkalmazkodást a gyorsan változó üzleti igényekhez.
– Portál rendszerek esetén a böngészős felületet Java alkalmazásszerver szolgálja ki speciálisan kialakított biztonsági technológiák felhasználása mellett.
– A régebben készült alkalmazásaink Power Builder felületfejlesztő eszköz segítségével készültek.

A szoftverfejlesztést a  cégünk ISO 9001 minősítésének is alapjául szolgáló MUTER rendszer segítségével végezzük, a rendszer a rendszerfejlesztés és üzemeltetés összes tevékenységét előírja és a szükséges dokumentumok elkészítése mellett a teljes folyamatot tervezi, ellenőrzi és dokumentálja.
A rendszereink üzemeltetése során a felmerülő hibák és igények rögzítését, valamint ennek megoldását teljes részletezettséggel követi a cégünk saját CRM rendszere, mely jelenleg IHD kódnéven ismert.