Rendszerintegráció, audit

Rendszerintegráció – kommunikáció

Széles körű tapasztalatokkal rendelkezünk hang és elektronikus kommunikációs rendszerek kialakítása, illetve meglévő rendszerek összehangolása terén. Kollégáink több, magas rendelkezésre állású Internet, illetve Intranet portál infrastruktúra megtervezését, kivitelezését és üzemeltetését valósították meg, végzik ma is. Ehhez kapcsolódóan vállaljuk CRM rendszerek integrálását a portál rendszerekhez, valamint a tömeges marketing levelek kiküldését, monitorozását és elemzését ügyfeleink megbízásából.

 

Tanácsadás, friendly auditok

Szakértői gárdánk számos banki környezetben végez több éves üzemeltetési és szakértői munkát. Az itt megszerzett tapasztalatok felhasználásával segítjük ügyfeleinket, hogy rendszereiket a lehető leghatékonyabb és biztonságosabb módon üzemeltessék.

Vállaljuk ügyfeleink felkészítését felügyeleti szerveik auditjára, melyeket friendly auditok formájában valósítunk meg. A friendly auditok előnye, hogy nem jár az üzletre, az üzleti tevékenységeket végző személyekre káros következményekkel, hiszen segítő szándékkal történik a vizsgálat. Külső cég lévén, közvetlenül a felső vezetésnek tartozik beszámolással, ezért semmi fajta függőségi viszony nem alakul ki. Kiértékeljük ügyfeleink jelenleg érvényben lévő szabályzatait az információ biztonságra vonatkozólag. Ennek eredményeként feltárjuk az esetlegesen hiányos területeket, majd pedig ellenőrizzük, hogy valójában a szabályzatban leírtaknak működnek. Ezen tevékenységeinket szoros együttműködésben végezzük a belső ellenőrzéssel, amennyiben ezt ügyfeleink igénylik.

A fent leírtakon felül vállaljuk teljes site security és információ védelmi biztonsági auditok lebonyolítását, reportingját a felső vezetés számára.